Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Total
Proceed to checkout Continue shopping

Le M 50 ml Liquideo Evolution

Brand : Liquideo

Descubre "Le M" de Liquideo, un e-líquido clásico con un intenso sabor a tabaco rubio seco. Fabricado en Francia, ofrece una base de PG/VG de 70/30 para una experiencia de vapeo equilibrada. Personaliza tu nivel de nicotina y disfruta del Salvaje Oeste sin comprometer tu salud.

More details

14,90 € tax incl.

In Stock Sent today if order placed before 3pm

LIVRAISON OFFERTE

Nous vous offrons la livraison en point relais dès 29,90€ d’achats dans votre panier.

PAIEMENT SÉCURISÉ

Payez en toute sécurité sur les serveurs de la Banque Populaire via le protocole 3DS.

SERVICE CLIENT

Nos équipes sont facilement joignables par tchat, e-mail et téléphone.

2/3/4 X SANS FRAIS

A partir de 80€ d'achats, payez votre commande Mistergout en plusieurs fois sans frais.

De M: De Essentie van het Wilde Westen in een Fles

Liquideo herziet zijn iconische recept voor de klassieke e-vloeistof "De M" in een formaat van 50 ml, klaar om je mee te nemen op een smaakavontuur naar het hart van het Wilde Westen. Deze smaak van droge en sterke blonde tabak is met name gericht op voormalige rokers die op zoek zijn naar een gezonder alternatief.

Gemaakt in Frankrijk voor Ongeëvenaarde Kwaliteit

We zijn trots om je een e-vloeistof aan te bieden die volledig in Frankrijk is gemaakt. "De M" is samengesteld uit een PG/VG e-vloeistofbasis van 70/30, wat zorgt voor een perfecte balans tussen mondgevoel en dampproductie. Zorg er gewoon voor dat je een e-sigaret gebruikt die compatibel is met e-vloeistoffen met een hoog gehalte aan Propyleenglycol (PG) voor een optimale ervaring.

Pas Je Nicotinegehalte Aan

"De M" wordt aangeboden in een versie van 50 ml met versterkte smaak, zonder nicotine (0 mg). Je hebt de vrijheid om nicotine toe te voegen met behulp van nicotineboosters volgens je voorkeuren, zonder concessies te doen aan de smaak. Je kunt bijvoorbeeld een 10 ml booster met 20 mg/ml nicotine toevoegen om een nicotinegehalte van 3,3 mg/ml te krijgen, of de vloeistof mengen met twee boosters om 70 ml te verkrijgen met 5,7 mg/ml. Aanpassing ligt binnen handbereik.

Samenstelling van E-liquid El M 50 ml - Liquideo

  • 70% Propyleenglycol
  • 30% Plantaardige Glycerine

Tips voor Opslag

Om de kwaliteit van je e-vloeistof "De M" te behouden, zorg ervoor dat je deze op een droge plaats bewaart bij kamertemperatuur, beschermd tegen licht. Na elk gebruik, zorg ervoor dat de fles goed is afgesloten.

Technische Gegevens

  • Merk: LIQUIDEO
  • Smaaktype: Klassiek
  • PG/VG Verhouding: 70/30 - PG/VG
  • Lijn: Evolution
  • Inhoud (in ml): 50
  • Oorsprong: Frankrijk
  • Producttype: E-vloeistof
  • E-vloeistoftype: Versterkte Smaak
  • Enkele Smaak: Ja

Behandel Nicotine met Zorg

Nicotine is een potentieel schadelijke stof. Volg de gebruiksaanwijzing en houd producten buiten het bereik van kinderen. In geval van inname of huidcontact, volg de veiligheidsinstructies die op de verpakking staan.

Ontdek "De M" van Liquideo, een uitnodiging om te reizen naar het hart van het Wilde Westen terwijl je je welzijn behoudt. We zijn verheugd om je deze kwalitatieve e-vloeistof aan te bieden, geproduceerd in Frankrijk volgens de strengste normen. Geniet van deze unieke smaakervaring en blijf onze reeks Liquideo-producten verkennen voor nog meer ontdekkingen.

Opiniones

Sea el primero en dar su opinión !